Just nu söker vi efter ny kollega!

Välkommen att skicka ett mail som ansökan. Vi har just nu främst kontorstid på kvällar och helger och kommer då att granska ansökningar, ta kontakt och anställa löpande. 

Är du ambitiös, lösningsfokuserad och har viljan att göra ett bra arbete? Kom och skapa kreativa möjligheter med oss! Vi har professionell, personlig och direkt kontakt med alla våra kunder, som i många fall är privatpersoner i närbygden. Vi är stolta över att vara en lokal byggfirma med bred kunskapsbas. 

Krav: Körkort, minst B och god kunskap i svenska språket.

Våra kunders förväntan är det som styr kvalitet och design. Inget jobb är det andra likt! Gillar du utmaningen i vad du läst, och vill komma och jobba hos oss? 

Vi är den lokala byggfirman som finns här för er!

Vi brinner för nöjda kunder! I samarbete med dig som kund vill vi komma fram till bästa resultat på ert drömprojekt, vare sig det gäller trädgårdsprojekt med tralldäck, uterum och ekopool eller nytt kök, badrum eller helt nytt hus. Genom vårt stora nät av samarbetspartners tillhandahåller vi självklart planeringen med underleverantörer som t.ex. elektriker, plattsättare, rörmokare med mera. Vi finns gärna vid er sida från första ideérna till slutfört projekt. 
Tveka inte att boka in konsultation, antingen via mail, kontaktformulär eller telefon. Vi ser fram emot att höra av er!

 
Kvalité på resultat och kontakt
Bred erfarenhet
Stort kontaktnät inom branschen

Familjen Ör Bygg AB

Carl-Martin Albihn

Ägare, ledamot

Carl-Martin har arbetat som snickare sedan 2012, och i egen regi sedan 2015. Han var tidigare delägare i Bygg och Snickeri i Växjö AB. Har tillsammans med Maria ritat och byggt den egna villan i Ör 2017-2018.

Volvo EW 140

Firmans gärvmaskin

Här kan vi stolt presentera vår ärrade krigare och Carl-Martins vapendragare "Glada Gulan". Det kan hända att Gulan kommer att uppdateras, men det talar vi inte om så hon hör. 

 
Maria Wiger

Ägare, suppleant

Maria är intresserad av att skapa ritningar och att hitta smarta lösningar efter befintliga förutsättningar. Genom att delta i det egna husbygget har intresset vuxit och planer finns nu att utbilda sig inom CAD/BIM.

Adrian Fredrikson

Anställd

Adrian är vår första anställda och honom är vi stolta över! Han har tidigare arbetat på Ahlins bygg i Moheda som sedan köptes av GBJ. 

(Bild kommer inom kort)